Pentru cine nu știe și în special pentru cine mai vrea INTACT MEDIA ACADEMY (IMA), trebuie știut că aceasta este O FABRICĂ DE BANI ȘI VISE. Seamănă puțin cu interlopii ce ”vrăjesc” adoleșcentele naïve, cu mari sume de bani, cu promisiunea carierelor din care vor câștiga zeci de mii de euro, DAR se aleg cu VIOL, SECHESTRARE, FOAME, VIOLENȚĂ și LIPSĂ DE BANI.

 

INTACT MEDIA ACADEMY este un drog, care, odată administrat te prinde într-o stare euforică din care îți revii abia la sfârșit. TARDIV!!! Multă reclamă, foarte multă reclamă, au lansat băieții deștepți ai antenelor ca să atragă naivii și naivele însetate de o carieră în televiziune.

Rețeta clanului INTACT e simplă: se ia un VIS, se ambalează foarte bine în produsul acestei ȘCOLI, se iau câțiva vectori de imagine (vedetele alea ce fac mult rating), se dau pe spate naivii și naivele, se cer 1500 de euro, se bagă cursuri trei luni, ceva practică într-o redacție în care pe nimeni nu interesează persoana ta, se livrează diplome și basta. Am omis să mai spun ceva: se dau oameni afară din redacția antenelor ca să facă loc la doi-trei absolvenți IMA (ce muncesc MOCA CÂTEVA LUNI) care nici ei nu știi când zboară afară, după câteva luni ȘI GATA!!! AU ÎNCASAT 75.000 EURO/TREI LUNI, ADICĂ MAI BINE DE TREI MILIARDE DE LEI VECHI, DACĂ AU 50 DE NAIVI ȘI AU PESTE 50. 75.000 EURO ÎNMULȚIT CU PATRU, CA SĂ IASĂ DOUĂSPREZECE LUNI ALE ANULUI, ÎNSEAMNĂ 300.000 EURO/AN, ADICĂ MAI BINE DE 12 MILIARDE DE LEI VECHI PE AN.

Am fost și eu cursant INTACT MEDIA. M-a atras reclama și am venit să studiez. Mai ales că înțelesesem că voi învăța de la oameni cu experiență din televiziunea lui Voiculescu (Stoicescu, Negru, Ciutacu, Alin Romașcan, Mladin, Simona Gherghe, Capatos, Carmen Avram etc.). Îmi dădea impresia că este o mare nevoie de resurse umane în televiziune. Că voi putea profesa la emisiuni precum  Acces Direct,  Un shou păcătos, Sinteza zilei, În premieră etc.) Am crezut că voi primi o super-instruire pentru cei 1500 de euro, adică, mai bine de 60 de milioane de lei vechi.

ÎN REALITATE… Am primit una bucată festivitate de deschidere cu mare tam-tam, câteva cursuri, două săptămâni de practică cu multă indiferență, o festivitate de închidere cu ”praf în ochi”, o diplomă și cam atât! Pentru a vă convinge de cele spuse de mine aici, interesați-vă câți absolvenți IMA au fost angajați în antene???!!!

Reclame